logo_zausluge-01-01

2 peperminta

Ukoliko želite delimično ili u potpunosti da osvežite vašu prostoriju novim komadima nameštaja ili dekoracije, ili da promenite raspored elemenata u prostoriji, izaberite osveženje od 2 peperminta!
Najpre  popunite upitnik koji nam je potreban za bolje razumevanje vašeg projekta i u roku od 24h u inbox će vam stići potvrda o statusu  zahteva koji ste nam uputili sa detaljima i uslovima dalje saradnje. Nakon uplate avansa od 50% šaljemo vam dva predloga u obliku kolaža kojima želimo da vam predstavimo idejno rešenje uređenja odabranog prostora.

U zavisnosti od vaših konkretnih potreba i zahteva, kolažima ćemo dati predloge za odabir novih komada nameštaja, opreme, boja ili obrade zidova, podova ili plafona. Takođe, ukoliko želite da redizajnirate postojeći komad nameštaja, predložićemo vam odgovarajuće rešenje. Svi predlozi koje vam pošaljemo biće u okviru budžeta koji sami definišete.

Nakon odabira jednog od ponuđenih rešenja, ili kombinacije oba rešenja, nastavljamo dalje sa projektom. Potrebno je da uplatite preostali iznos cene paketa i u roku od 15 radnih dana dobijate putem e-maila finalno rešenje koje sadrži:
- Osnovu prostorije sa dispozicijom nameštaja
- Fotografije novih komada nameštaja,opreme i elemenata dekoracije
- Predlog boja i obrade zidova i podova
- Listu za kupovinu sa popustom u salonima sa kojima sarađujemo

Ako ste zadovoljni rešenjem koji ste dobili od nas, pošaljite nam potvrdu, a ako želite da korigujete naš predlog ili da isprobate neku novu ideju imate pravo na dve korekcije, nakon prijema finalnog projekta.

CENOVNIK
stambeni prostori 7€/m2
poslovni i ugostiteljski prostori 10€/m2

kolaz 1
kolaz 2
osnova sa disperzijom namestaja
spisak 1