logo_zausluge-01-01
Često postavljana pitanja:

KAKO FUNKCIONIŠE PEPERMINT OSVEŽENJE?
Da bi osvežili željenu prostoriju, odaberite jedan od paketa koji vam odgovara i popunite naš upitnik. Pepermint studio će zatim pažljivo razmotriti Vaš zahtev i poslati e-mail sa potvrdom o prijemu i uslovima dalje saradnje.
Jednostavno, brzo i praktično. Započnite projekat!

 

DA LI JE POTREBNO DA ODMAH UPLATIM CEO IZNOS PAKETA?
Ne. Od Vas će biti zatraženo da na početku saradnje uplatite 50% iznosa paketa. U roku od 2-5 radnih dana nakon uplate dobićete u inbox dva rešenja u vidu kolaža sa predlozima. Nakon odabira jednog od ponuđenih predloga, potrebno je da uplatite preostalih 50% i u roku od 10-15 radnih dana očekujte finalno rešenje koje sadrži preostale priloge iz odabranog paketa.

 

ŠTA AKO MI SE NE DOPADA NI JEDNO OD PONUĐENIH KOLAŽA?
Potrudićemo se da na osnovu detaljnog opisa projekta koji nam pošaljete, pronađemo najbolje rešenje za Vas. Ukoliko smatrate da ni jedno od ponuđenih rešenja ne odgovara vašem stilu, obavićemo konsultacije putem chata, ili email-a kako bi došli do željenih rezultata. Ako i dalje budete smatrali da ne možemo da Vam ponudimo odgovarajuće rešenje, u svakom trenutku možemo prekinuti nastavak saradnje.

 

DOPADAJU MI SE KOLAŽI ALI NE I FINALNO REŠENJE. ŠTA DALJE?
Tokom celokupnog procesa, Pepermint studio će biti u kontaktu sa vama. Nakon završene jedne faze projekta poslaćemo vam materijal na odobrenje, i na taj način pokušati da eliminišemo sve nesporazume i nezadovoljstvo finalnim rešenjem. Ukoliko  i nakon toga ne budete zadovoljni dizajnom imate pravo da 2-3 revizije, u zavisnosti od paketa. Svaka naredna revizija biće naplaćena po ceni od 2900rsd.

 

DA LI ĆE MI BITI REFUNDIRAN NOVAC U SLUČAJU DA MI SE NE DOPADAJU PONUĐENA REŠENJA?
Kao što smo već napomenuli, Pepermint studio će se uz Vašu pomoć, potruditi da pronađe najbolje rešenje za Vaš prostor. Ukoliko i pored svih predviđenih konsultacija i revizija dizajna ne budete zadovoljni ponuđenim rešenjima, novac koji ste uložili Vam neće biti refundiran. To je iz prostog razloga što uloženo vreme, napor i stručno znanje koje Vam pružimo kroz svoje usluge bi trebalo biti plaćeno i uvaženo.

 

KAKO SE RAZLIKUJE PEPERMINT OSVEŽENJE OD TRADICIONALNE USLUGA DIZAJNA ENTERIJERA?
Ceo proces dizajna se odvija online. Dakle, možete upravljati svojim projektom kad god i gde god želite: između dva sastanka, dok završavate jutarnju šoljicu kafice, na stanici autobusa … na vama je! Cene paketa su transparentne i pristupačnije od cena klasičnog dizajna enterijera i više ne morate da brinete o dodatnim naknadama. Brzina koju nudi online usluga štedi Vaše vreme, a time i novac. Svi pobeđuju!
Pepermint studio nudi profesionalne usluge koje se prilagođavaju svakom budžetu i stilu.

 

KOJI TIP PROSTORA MOŽETE PREUREDITI?
Pepermint studio može osveži svaku prostoriju u vašem domu. Bilo da želite da zamenite štof na staroj sofi ili da transformišete dnevni boravak u kancelarijski prostor.

 

DA LI PEPERMINT STUDIO NUDI USLUGU KOMPLETNOG DIZAJNA ENTERIJERA?
Da. Ukoliko želite da preuredite ceo stan ili više od jedne prostorije, kako bi imali jedinstvenu stilsku celinu, Pepermint studio će Vam poslati posebnu ponudu sa uračunatim popustom. Na žalost, nismo u mogućnosti da Vam ponudimo izvođački projekat enterijera, neophodan za izdavanje dozvola, jer je naš studio registovan za delatnosti unutrašnje dekoracije i dizajna, ali ne i za arhitektonsko projektovanje.

 

DA LI POSTOJI MINIMALNI BUDŽET ZA IZVOĐENJE PROJEKTA?
Bez obzira da li želite potrošiti 100€ ili 10.000€, naši dizajneri rade u skladu sa Vašim budžetom kako bi stvorili jedinstven dizajn koji odgovara Vašem ukusu. Dakle, iznos minimalnog budžeta za kupovinu nameštaja i opreme zavisi isključivo od Vas.

 

DA LI ĆU U SVAKOM SLUČAJU DOBITI POPUST ZA KUPOVINU NAMEŠTAJA I OPREME?
Najpre ćemo se potruditi da predloge koje Vam pošaljemo pronađemo u partnerskim salonima kako bi Vam omogućili popuste za kupovinu. Ali ako u njihovoj ponudi ne pronađemo odgovarajuće artikle ili se Vama ne dopadnu dati predlozi, potražićemo rešenja u aktuelnoj ponudi na tržištu. U tom slučaju nećete dobiti popust pri kupovini.

 

KAKO OSTVARUJEM POPUST ZA KUPOVINU U PARTNERSKIM SALONIMA?
Nakon završenog i odobrenog projekta pripremite Vašu listu za kupovinu u štampanom ili digitalnom formatu (na telefonu, tabletu...) i ponesite sa sobom u nabavku. Potrebno je da obavezno pošaljete email ili viber poruku Pepermint studiu dan pre planirane kupovine kako bi naši dizajneri najavili vaš dolazak i obezbedili vam popust za kupovinu. Takođe bi bilo dobro da pre odlaska kontaktirate salon i proverite da li je željena roba još uvek na stanju, a ako želite možemo i mi to učiniti za Vas.

 

PREDLOŽENI ARTIKL NIJE VIŠE NA STANJU, ŠTA DA RADIM?
Pre nego što sastavimo finalnu listu za kupovinu, proverićemo da li se predloženi artikli nalaze trenutno na stanju u salonima. Kada primite listu za kupovinu, imate 14 dana za nabavku. Ako predmet više ne bude dostupan u ovom periodu, Pepermint studio će predložiti novi odgovarajući proizvod. Nakon isteka ovog perioda Pepermint studio neće biti odgovoran za pronalaženje drugog rešenja.

 

KO SU DIZAJNERI PEPERMINT STUDIJA?
Naši dizajneri su diplomirani inženjeri arhitekture i dizajna enterijera i imaju bogato iskustvo u ovoj oblasti.

 

KAKO I KOLIKO DUGO MOGU KOMUNICIRATI SA DIZAJNEROM TOKOM PROCESA?
Tokom celokupnog proces dizajna komunikacija se vrši putem e-mail poruka. Nudimo i uslugu privatnih poruka putem viber aplikacije. Dakle, možete direktno komunicirati sa nama tokom celog procesa izrade kao i 30 dana nakon završetka projekta.

 

IMAM OPEN SPACE - DA LI JE TO PROBLEM?
Nije problem. Cena naših paketa je podesiva u skladu sa površinom koje želite da preuredite. Ukoliko imate objedinjen dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, u našem upitniku odaberite sve tri prostorije, a ukupna cena usluge će biti umanjena za 20-50% u zavisnosti od kvadrature prostora. Nakon popunjenog upitnika i detaljnog opisa vaših želja, ponuda će Vam biti poslata na e-mail.

 

DA LI UREĐUJETE POSLOVNE I UGOSTITELJSKE PROSTORE?
Da, uređujemo. Uslovi saradnje su isti kao i kod stambenih prostora ali se obračun cene vrši po m2 i zavisi od tipa paketa.

 

DA LI IMATE RADNO VREME?
Naše usluge su dostupne radnim danima od 9 do 17.

 

ŠTA JE USLOV ZA DOBRU SARADNJU?
Uređenje životnog prostora bi uvek trebalo obavljati sa zadovoljstvom. Vaše zadovoljstvo projektom je od suštinske važnosti za nas. Zato je Pepermint studio posvećen tome da vam pruži sve moguće opcije kako bi Vaš prostor iz snova postao stvarnost.