logo_zausluge-01-01

4 peperminta

Ukoliko želite da vašem prostoru u potpunosti date nov izgled izradom nameštaja po meri, ili da promenite celokupan nameštaj i funkciju prostorije, odaberite paket od 4 peperminta!

Najpre  popunite upitnik koji nam je potreban za bolje razumevanje vašeg projekta i u roku od 24h u inbox će vam stići potvrda o statusu  zahteva koji ste nam uputili sa detaljima i uslovima dalje saradnje. Nakon uplate avansa od 50% šaljemo vam dva predloga u obliku kolaža kojima želimo da vam predstavimo idejno rešenje uređenja odabranog prostora.

U zavisnosti od vaših konkretnih potreba i zahteva, kolažima ćemo prikazati fotografije primera za izradu nameštaja po meri, predloge za odabir novih komada nameštaja, opreme, dekoracije, boja ili obrade zidova, podova ili plafona. Svi predlozi koje vam pošaljemo biće u okviru budžeta koji nam definišete.

Nakon odabira jednog od ponuđenih rešenja, ili kombinacije oba rešenja, nastavljamo dalje sa projektom. Potrebno je da uplatite preostali iznos cene paketa i u roku od 10-15 radnih dana dobijate putem e-maila finalno rešenje koje sadrži:
- Osnovu prostorije sa dispozicijom nameštaja
- Fotografije novih komada nameštaja,opreme i elemenata dekoracije
- Predlog boja i obrade zidova i podova
- Odabir rasvete i osnova plafona
- Bazični 3D prikaz prostorije
- Dizajn i crteže nameštaja koji se izrađuje po meri
- Listu za kupovinu sa popustom u salonima sa kojima sarađujemo

Ako ste zadovoljni rešenjem koje ste dobili od nas, pošaljite nam potvrdu, a ako želite da korigujete naš predlog ili da isprobate neku novu ideju imate pravo na tri revizije, nakon prijema finalnog projekta.

CENOVNIK
stambeni prostori 14€/m2
poslovni i ugostiteljski prostori 20€/m2

kolaz 1
kolaz 2
osnova 3
3d prikaz
namestaj po meri
spisak za nabavku